Западните страни продължават да доставят оръжие на Киев. В същото време

...
Западните страни продължават да доставят оръжие на Киев. В същото време
Коментари Харесай

20 от 30 страни от НАТО са изчерпали запасите от оръжия за Украйна

Западните страни не престават да доставят оръжие на Киев. В същото време доста членки на НАТО към този момент са на лимита на своите благоприятни условия. New York Times, базирайки се на представител на Северноатлантическия алианс, оповестява за страни, които са изчерпали опциите за доставка на оръжие на Украйна.

Източникът оповестява, че дребните страни са изчерпали капацитета си - 20 от 30-те членки на НАТО.

Останалите 10 страни към момента са подготвени да оказват помощ на Украйна.

„ Особено по-големите съдружници. Става дума за Франция, Германия, Италия и Холандия “, написа изданието.

В същото време италианският министър на защитата Гуидо Крозето удостовери, че Рим няма да прави нови доставки на оръжия за Украйна, само че е допустимо управляващите да преразгледат метода в границите на споразуменията на НАТО.

Съединените щати изпитват сериозен дефицит на муниции за артилерия. В момента американската военна промишленост работи на цялостен потенциал. Но това е задоволително единствено за два дни и половина работа на украинската артилерия. Има дефицит от 180 000 броя на месец.

Съединени американски щати към момента не могат да обезпечат както Украйна, по този начин и себе си със снаряди. Дори в случай че вземем поради страните, които са членки на НАТО и създават част от боеприпасите, общият дефицит е към 20 хиляди единици на месец.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР